Şamdan ve Mumluk Dekorasyonu

Şamdan ve Mumluk Dekorasyonu

Dekorasyonda aydınlatma denilince akla ilk gelen şamdan ve mumluklar oluyor. Geçmişten günümüze kadar bu aydınlatma trendi halen olumlu etkisi korumakta. En önemli nedenlerinden biri loş bir ışığın insan ruhunda sakinleştirici bir etkisi oluşu. Arıca mekanlarda romantik bir hava yaratmak isteyenlerin de ilk tercihi yine aynı oluyor.

Şamdan ve mumlukları ayıran en önemli fark kullanılan mum çeşitleri. Şamdanlarda genellikle uzun mumlar tercih edilirken bu durum tasarımlarla değişebiliyor. Mumluklar ise daha kısa ve küçük mumlar ile kullanılıyor. Bir diğeri de şamdan genellikle birden fazla mum kapasitesine sahip aksesuarlara ithafen kullanılıyor. Mumluk ise bir ya da iki adet mumla kullanıldığında isimlendiriliyor.

Dekoratif Şamdan Tercihleri

En çok metal tercih edilirken, metaller de kendi içlerinde ayrılabiliyor. Demir, alüminyum, gümüş ve pirinç. Metal şamdanlarda en çok tercih edilen renkler gold ve gümüş olmaktadır. Bunun başlıca sebebi mekanda tüm renklerle uyum sağlayabilmeleri. Tabii ki farklı renklerde şamdanlarda günümüzde sıkça tercih edilebiliyor. Dekorasyonda şamdan trendi her geçen gün artmakta. Bun bağlı olarak tercih edilen ürünlerin boyutları, mekânların boyutları ile doğru orantılı. Küçük mekanlarda küçük ve sade aksesuarların kombini tercih edilirken, büyük mekanlarda daha gösterişli ve büyük aksesuarlar tercih ediliyor.

Dekoratif Mumluk Tercihleri

Cam mumluklar dekorasyonda en çok dikkat çeken ürünler. Özellikle metal ile detaylandırılmış cam mumluklar ev ve ofis dekorasyon tercihlerinde sıklıkla kullanılıyor. Günümüzde en çok tealight mumlukları bolca görmekteyiz. Joy Home Accessories’da geniş tealight ve diğer mumluk modellerini bulabilirsiniz. Akşam kullanımda tercih edilen mumluklar, tasarımları ile gündüzleri de dekoratif amaçlı keyifle kullanılabilir.

Mum Tercihleri Nasıl Olmalı?

Klasik sade mumları tercih edebileceğiniz gibi, kokulu ve fresh mumları da tercih edebilirsiniz. Kokulu mumlar içerisinde özellikle otantik ve çiçek bazlı kokular evinizin havasını değiştirir. Güne güzel başlamak ve iyi bir uyku için özel üretilmiş kokulu mumlarımızı inceleyebilirsiniz.

Mum Çeşitleri Nelerdir?

Piyasada onlarca çeşit mum bulabilirsiniz. Yine de en çok kullanım alanı geniş olarak, şamdan ve tealight mum vardır. Farklı ebatta, farklı boyda ve farklı kalitedeki mumların haliyle fiyatları değişkendir. Mumların kalitesine göre ayrı bir çeşitlilikte vardır. Şamdanlar için uzun ince mumlar kullanılırken, mumlukların tasarımına göre çok farklı mum çeşitleri yer almakta. Aksesuarlarında en uygun mumu seçmek isteyenler öncelikle sağlıklı ve kaliteli mumları tercih etmeli. Zehirli gaz oluşumuna sebebiyet veren mumlar sağlığınızı da tehdit eder. Mağazamızda yer alan hiç bir mum sağlık durumunuzu rahatsız edici özellikte değildir. Kaliteli ve güvenilir mumları tercih etmeniz durumunda is gibi kötü kokularında önüne geçmiş olursunuz. Bununla birlikte kokulu mumlar kullanmayı her zaman tavsiye ederiz. Sizde şamdan ve mumluklarda kullanacağınız tüm ürünlerde önce kalitesini sorgulayın. Sağlığınızı hiçbir zaman ihmal etmeyin

Etiketler: şamdan, mumluk, dekorasyon, şamdan dekorasyonu, mumluk dekorasyonu
Nisan 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR