Dekoratif Kutu Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Dekoratif Kutu Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Dekoratif Kutular

Kutu Nedir?

Kutu: Karton, tahta, seramik, cam, metal ve plastik maddelerden yapılmış olan genellikle düz tabanlı kare ya da dikdörtgen şekillerde kapaklı kaplardır. Günümüzde silindir yada yuvarlak biçimde de gördüğümüz kaplar tanımlama kolaylığı adına kutu olarak isimlendirilmektedir.

Dekoratif Kutu Nedir?

Evimizde ya da ofisimizde bir şeyleri muhafaza etmek için kutu gibi ürünleri tercih ederiz. Bununla birlikte hoş ve renkli bir görüntü sunarak bu kutuları mekana dekor olarak kazandırmak ayrıca güzel bir tercih olacaktır. Gündelik hayatta kullandığımız kutular gerek renk ve tasarımlarıyla gerekse bir obje yada nesne olarak dekoratif kutu olarak tanımlanarak mekanlarda yer almaya başlamıştır.

Dekoratif Kutu Nerelerde Kullanılır?

Dekoratif Kutular genelde oturulan iç mekanlarda tercih edilir, mekana şık bir hava katması yanında birazda gizem oluşturması insanları kendine çeker. Genellikle hol gibi yerlerde hem ayakkabı yada eşya koymak için işlevselliği dekorla kullanmak içinde tercih edilir. Farklı renk ve tasarımlarına göre sehpa masa ve kitaplıklarda rahatça kullanımı uygundur.

Dekoratif Kutu Modelleri

Dekoratif kutular genelde taşıma ve saklama gibi işlerde kullanılacağından seramik ve cam gibi kırılgan modelleri çok nadirdir. Genellikle daha sağlam sert plastik yada tahta gibi materyallerden yapılır. Haiflik açısında karton ve mukavva da tercih edilir. En çok tutulan modelleri dikdörtgen ve kare modelleridir. Tüm eşyalarla uyum sağlaması için köşeli ve fazla girintili olmayan modelleri en uygunudur. Silindirik modelleri işlevsellik olarak çok kullanım alanına sahip olmasada dekoratif olarak bolca kullanılır.

Dekoratif Kutu Fiyatları

Dekoratif Kutu fiyatları fazla detay ve tasarım içermediği sürece marka ürünlerde dahil fiyatları en uygun aksesuarlardır. Kullanılan materyal ve işçiliğe göre fiyatları farklılık gösterir. En uygun fiyatlı olanları plastik ve karton kutulardır. Dilerseniz Joy Home Accessories’da yer alan uygun fiyatlı dekoratif kutu modellerini inceleyebilirsiniz.

Etiketler: Dekoratif Kutular
Aralık 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR